Narrow Курс за управление на високоповдигачи за работа в тесни коридори (Flexi / Bendi)

September 20, 2018
0 Comment

Високоповдигачи за работа в тесни коридори

Уникалният дизайн на машината позволява да се товарят и подреждат пълни палети в тесни коридори, но също така тези машини могат да  да работят и в широки пространства за разтоварване на камиони. Те могат да изпълняват и други подобни задължения, като например да пренасят или товарят тежки пакети и кашони.

Ако разполагате с тясно пространство във вашия склад, можете да ни поканите на ваша територия, да извършим обучението за управление на високоповдигачи за работа в тесни коридори на достъпна цена!

MV & SONS TRAINING SERVICES LTD има  удоволствието да ви предложи курс за обучение на шофьори на високоповдигачи за работа в тесни коридори и в собствени помещения!

Ние най-вероятно сме единствените, които могат да осъществят това обучение за частни лица в нашия обучителен център в Suffolk.

След като проучихме наши конкуренти, установихме, че те предлагат предлагат подобен курс, който е неподходящ за частни лица. Ето защо ние излязохме с брилянтно решение.

Разгледахме запитванията на клиентите през изминалата година и решихме да инвестираме и купим чисто нов високоповдигач за работа в тесни коридори (Flexi / Bendi). Курсът може да бъде посетен не само частни лица от и около Suffolk, но и от лица, проявяващи интерес към него и  живеещи в и около Essex, Norfolk, London и Northampton.

Бихме искали да подчертаем, че също и всички работници от Източна Европа могат да посещават този курс, като обучението се извършва на собствения им език. Имаме литовски, полски, румънски и български акредитирани инструктори, които предават успешно професионалния си опит.

Съдържанието на учебната дисциплина ще обхване всички законодателни актове, които са от значение за обучението на шофьори на тези кари, ще бъдат проведени и предварителни теоретични и практически тестове. При успешното завършване на курса, ще ви бъде издаден официален сертификат ITSSAR и карта със снимка, която е включена във вашата цена.

Максимален брой на участниците във всеки курс е 3ма човека.

Продължителност на курса:

1 ден – опресняване и повторното тестване за безопасност,

3 дни – опитен, но не лицензиран,

5 дни – начинаещ – за курсисти, които нямат опит.

За кандидатстване, използвате следния линк и попълнете формата в него:
http://www.mv-forklifttraining.co.uk/course-registration

За допълнителни въпроси: HELP 4 BULGARIANS – тел. 077 8606 7076 или пишете на имейл help4bulgarians@gmail.com.

Кат. № 21.1.

 

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *