Facebook Месинджър е чудесно средство за комуникация между приятели и роднини.

March 22, 2019
0 Comment

Facebook Месинджър е чудесно средство за комуникация между приятели и роднини. Чрез него обаче няма да можете да направите връзка с истински адвокат.
Звъни ми клиент на пожар по месинджъра. Не се познаваме, не ми пише първо удобно ли е да ви звънна. Прекъсвам понеже не мога да говоря и пак звъни.
Имал проблеми със закона трябва им помощ от адвокат.Адвокатите учат над 5 години да станат такива. Посля правят стаж във адвокатски кантори. Всичко това им коства десетки хиляди паунди и много време.Никой адвокат няма да стои в личния си профил и да отговаря безплатно на Фейсбук обаждания по месинджъра .
Ако някой от вас реши да търси адвокат да знае, че това не е начина. Българските адвокати основно дават безплатни консултации, ако сте пострадал на работно място не по ваша вина, ако сте участник в ПТП пак не по ваша вина.Дела на принципа NO WIN NO FEE. Правят го защото имат възможността да изкарат пари от виновния работодател или шофьор, от тях лично или от застраховките им.Иван дето си мисли, че бил дискриминиран на работата или Пенка, която смята че я уволнили неправомерно не са случаи, които някой би си губил безплатно времето с клиент.За такива случаи, както и за криминални проявения, плащаш на адвокат и той те консултира.Така стоят нещата. В тези случаи, ако нямаш пара да осъдиш някой много често си е само мечта.В Родината казваме “Храната прави борбата”, във Великобритания при съдебната система може да се каже”Парата прави борбата в съда”

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *