Фирмата ни HELP4BG стартира нова услуга.

February 27, 2019
0 Comment

За разлика от всички останали услуги за тази наша услуга искам да имаме възможно по малко клиенти. Ще се радвам даже да нямаме никакви клиенти!

Услугата е съдействие при транспортиране на покойници в България.

HELP4BG започва работа с българска погребална агенция и ако се наложи на някого ще може да му предсотавяме необходимата информация и да съдействаме талото на покойника да бъде транспортирано до Родината.

Повода да стартираме тази услуга е интерес от сънародници.

Днес със мен се свърза сънародник, който е загубил член на семейството си.

Човека не знае какво точно трявба да направи. негов познат ме препоръчал.
Чухме се обясни ми всичко, нямах опит с тези неща около погребение, влязох в положение разучих това, което го интересуваше и му намерих погребална агенция, която ще му свърши работа на по-добра цена от тази която той бе открил.

Плюс това, агенцията е българска ще си говори с тях на български.

Когато сънародник почине, близките му се обаждат на посолството ни, от там му дават британски траурни агенции с цени с почъи пъти по-скъпи отколкото ние
с колегите можем да му осигурим.
Случая който ме накара да предложим е тази услуга е такъв, че сънародникът ни няма желание за кремация на тялото, но до момента е бил принуден да избере кремация понеже е било по евтиния вариант.
Аз успях да му намеря агенция, която на по-евтина цена ще закара тялото до Родината.

От тук нататък, ако се наложи някой накога да ползва поодбни услуги да знае, че може да се се свърже нашата фирма HELP4BG.
Ние ще му съдействаме и помогнем да реши проблема си и да спести пари.
Телефонът за контакти е 077 86 06 70 76. www.help4bg.co.uk

Очаквам някой да напише някъде, да каже. Атанас взе и от умрели сънародници да прави бизнес. На тези хора ще им отговоря още сега…Потърсиха ме за съвет и съдействие, видях, че може да бъда полезен на един сънародник, казах защо да не съм полезен и на друг сънародник. За това съдействие, аз и фирмата ми няма да вземем пари от сънародника ни.
Ако някой не иска да използва тази услуга от нас, а му се налага… винаги има избор да се оправи сам( чудя се да напиша може сам да си зарови или кремира тялото, но първо е незаконно и нехуманно, второ не трябва да пиша такива неща)

Да завърша по начина по-който започнах, надявам се да нямаме нито един клиент за тази услуга!

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *