Стартираме нова инициатива в помощ на клиентите ни

December 15, 2018
0 Comment

Едно от най-честите оплаквания, което получавам от сънародници, които сe прехвърлят като наши клиенти за счетоводство е ” Не мога да открия моя счетоводител. Интересуват ме неща за бизнеса ми, но той няма време за мен да ми каже нужната информация”

Във Великобритания наистина животът и работата ни са забързани и времето не стига за всичко.
В нашата фирма HELP4BG искаме обаче нашите клиенти, да не се чувстват пренебрегнати. Когато наш клиент, на който ние водим счетоводството, има въпрос ние искаме той да може да получи отговора, който го интересува навреме.

Смятаме, че клиентите ни заслужават да им отделим време и обясним нещата.
Когато обаче, човек има много клиенти в един момент става така, че не може да си организира времето и да върши работа и да обяснява.

Ние обаче сме измислими начин да решим този проблем. HELP4BG ще направи така, че нашите клиенти ще имат информацията, която ги интересува навреме.

Един клиент няма да има нужда да се чуди за нещо, да търси отговор на нещо, ако предварително още преди да се появи въпроса, той знае отговора му.

По тази причина ние стартираме уникален по рода си проект, който ще е достъпен до всички наши счетоводни клиенти.
Започваме да създаваме кратки статии и видеоклипове които да дават информацията която интересува клиента ни.

Днес напрвихме първото видео, в което обясняваме какво трябва да направи даден човек за да стане наш клиент.

След това ще направим видеоклипове и статии в две направления, Как се управлява бизнес като самонает- self employed и бизнес като LTD.

Още в момента в който някой стане наш клиент ние ще му изпратим всичката необходима информация под формата на видео и статии, освен това той ще има достъп до специалната секция на сайта ни, плюс ако някога клиент ни попита нещо, ние ще се постараем да имаме готов отговор на въпроса му и веднага да можем да му пратим всичко обяснено нагледно с видео.

Девизът на #HELP4BG е ние ви даваме повече https://www.youtube.com/watch?v=vyM74-zWviU

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *