От време на време се появява коментар някъде на някои, който мери според неговия аршин.

May 1, 2019
0 Comment

От време на време се появява коментар някъде на някои, който мери според неговия аршин.

Под мой пост в група ще напише примерно стига си лъгал хората!

Очевидно, човека не ме познава и той мисли според неговите разбирания, които са келепир и там каквото си.
Аз не съм като другите, аз не съм като теб, това бих казал на всеки, който коментира под мое мнение нещо подобно.
Аз пиша в социални медии над 10 години, обяснявам споделям неща от живота ми, от работа, от опит.
Нещата които пиша не са лъжи, не са измислици.
Тези мои постове ги четат моите родители, моите приятели и мои роднини.
Хора чийто мнение аз ценя и уважавам. Тяхното мнение за мен е много по важно от на някой, който не ме познава и мисли, че съм лъжец.
Нали ако излъжа за неща които казвам, правя, обяснявам че харесвам и не харесвам, именно тези хора с които се срещам на живо ще си кажат, ей Атанас какви глупости говори и казва.
Имам приятели които ме познават от 20 години в Англия, като моя кум и кръстник на децата ми, който чете постовете ми и с който се виждаме много често.
Не бих си позволил пред него, а и много, много други мои приятели да напиша нещо което не е истина за да се облагодетелствам от някого.
Това не моя стил… аз имам друг стил, уважавай клиентите си, бъди искрен с тях отнасяй се с тях както искаш към теб да се отнасят. Те ще оценат това и ще бъдат тво иклиенти и препоръчват на техни приятели и познати.
Предлагам над 80 услуги за клиентите ни, някои от тях може да намерите на места, по-евтини или по-скъпи, други може са си свършите сами, никой не карам да ползва моите услуги.
Да спомена и че човек почти всичко може да си свърши сам, а не да плаща на някой, като започнем от почистване, строителство стигнем до адвокати в съда(там може и без адвокат да се представиш) та ако искате минем и през най-древните професии. Всеки има прав да си прави сам избора, понеже има сам глава на раменете.
Поради изброените по-горе причини, ако някой някога ми коментира, че лъжа или мамя някой, аз повече няма да си губя времето в писане. Ще пусна това мнение сега и в моя сайт и в социални мрежи. Тези които мислят, че съм мошеник или лъжец, може да им кажа “В грешка сте, щом мислите така проблема в във вашето разбиране, което не мога да променя” , това което мога да променя е да не сте ми в обкръжението повече, да не ме четете и продължавате да живеете в заблуда спрямо мен.
Ако някой не може повече да ме чете да знае, каква е причината.

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *