Нарушаване на правила във Фейсбук групите ни

January 24, 2021
0 Comment

Ставам сутрин, пия си кафето и преглеждам какво е ставало във Фейсбук.

Почти всяка сутрин виждам съобщения с недопустимо съдържание. Оказва се, че или някои сънародници са си решили да си мерят пи***те , или както в тези два случая, недоволстваме от българи и групи за българи.

Един съвет към тези които не харесват българи и групи за българи.

Във Фейсбук е пълно с групи на други националности, ако не сте доволни, че нашенци и еди какво си, присъединете се към групи на англичани… или пробвайте китайци и индийци… те като нации са най-многобройни!

Това, което мога да кажа на всички, които нарушават правилата е, че всеки един от тях получава „жълт картон“, който му забранява да пише за 3 дни.

Ако това не му помогне да се осъзнае и да се държи възпитано, следва „червен картон“, който ще го блокира от групата ни.

Ако е недоволен,  може да се оплаче на „арменския поп“, както и да отиде на някоя ливада-поляна и си говори и плюе, когото и каквото иска.

Ако там случайно има говеда…. може да си ги нарича и говеда и каквото иска… те не мисля, че ще имат проблем с това и ще се оплачат на някого.

Нито аз, нито колегите ми, които помагат да съществуват групите ни и на които аз плащам, за да имате поле за получаване на полезна информация, имаме за цел да ви учим на култура и възпитание.

Това се прави до 7-мата година и ако сте го пропуснали, каузата е загубена!

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *