Направи си сам или помощ от специалист.

November 19, 2018
0 Comment

Една напръв вид услуга апликация за UTR е лесна и много ваши приятели може да ви предложат да я свършат безплатно или срещу заплащане, ако вие не може да се справите..

Има и фирми, като нашата, които правят това.
Сега се чудя как да напиша това за да не излезе , че казвам на хората не си правете това сами а ходете при друг.

Искам да кажа, че когато някой не е запознат добре с нещата във финансова, пенсионна и имиграционна сфера може да пропусне нещо или да обърка нещо и няколкото десетки паунди които е спестил да му струват хиляди след години.
Редовно попадам на такива случаи, има толкова много фактори, които човек трабва да съобразява, че ако е от скоро тук и ако не му е работата това да прави примерно UTR акаунти няма как да знае всичко.

Да не говорим, че понякога някой създава акаунта ти пише неща, за които ти не знаеш какво е написал и след време като те питат нещо ти не знаеш.
Или пък се пишат неверни/грешни неща.

Наскоро един човек хванал някой да му регистрира компания и озни понеже не знаел кой е кода за шофьори написал това, което знае за чистачи.
Друг пък написал нещо грешно и сега трябва да се плащат няколко хилади за осигуровки.
Примери колкото искаш.

Когато ние правим дейсности като тази, ние взимаме много фактори предвид.

Мислим и за неща като, ако планува за ипотека да взима, мислим за пенсия за имиграционне статус и други неща.

Когато давате пари за услуга направена от някой професионалист не мислете като за пари похарчени на вятъра , а като пари инвесстирани във вашето по-добро бъдеще във Великобритания.

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *