Имиграционни.

January 28, 2019
0 Comment

.
Имах среща с голяма британска компания свързаха се с мен интересуват се да работим заедно трябва им някой да съдейства за имиграционни документи на чужденци извън ЕС. Има тип визи които са за entrepreneur и за да получиш такава трябва да инвестираш във Великобритания минимум 200 000 паунда.
Кандидатите за такива визи им се прави бизнес план и документи за Home Office.Моята квалификация ми дава право да правея такива документи учил съм за това.
Както и да е съшите кандидати плащат няколко хиляди за бизнес планове от фирмата, инвестират 200 000 във Великобритания и няма и да се церемонят за да платят таксите на имиграционен съветник.

Ще се радвам разбира се да стане нещо и да имам такива клиенти, дори да не стане сега може да се случи в бъдеще.
Както съм казвал и преди който учи ще сполучи…за това и аз учих и пак ще уча ако се налага.

По тази причина въобще не ме притеснява някой когато някъде може да изкоментира защо съм взимал еди колко си за някаква ускуга, колко щяло да отнеме спред него и така на татък.Имах един такъв, който понеже не може да изкарва на час, колкто някой с квалификации като моите го беше яд и вместо да се замисли какво да направи с неговоте квалификации и работа реши да плюе по други.
Както всеки човек които има бизнес… ако имаш два часа да работиш свободни и двама потенциални клиента един който е готов да плати 200 и един който 100.. познайте кой ще вземете.

Ако някога някой сметне, че на някой услугата е скъпа… може и да не коментира, да си намери по-евтино….

Да допълня, че всички знаят, че отделям доста време и напълно безплатно давам информация и помагам на сънародници със съвети, когато мога.

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *