Всяка седмица непознати хора ми превеждат в сметката близо по 2000 паунда!

December 10, 2019
0 Comment

 

Някой човек, без да те е виждал на живо и само по интернет да ти се довери и преведе в сметката 1700 паунда примерно за апликация за британско гражданство си е заслужено доверие. Хората превеждат ,моята такса и държавната такса в моята сметка а аз после правя плащане към Home Office.

Много много рядко някой клиент, попита от къде да знам, че няма да ме излъжете и ми вземете парите, това не са малко пари.

Да 1700 паунда не са малко пари, за някои са ужасно много.

Но ако се чудите, че не ме познавате и как да ми се доверите знайте, едно OICS – държавна агенция която дава лицензи на имиграционни съветници да работяt такива, ми се е доверила, веднъж, после направиха и ревизия на фирмата ми и продъжиха лиценза ми.

За да имам такъв лиценз, минавам проверки за чисто криминално досие, проверяват ми работа с предишни клиенти, банкови смети и още dosta неща.

Аз не мога да си позволя да излъжа клиент за 1700 паунда, не мога да си позволя да го излъжа и за по-голяма или по малка сума.

Аз мисля по следния начин.

На 45 съм и до пенсия имам още 22-23 години.

Ако си върша работата добре и съм жив и здрав, ще мога да я работя още дълги години.

Иван ako реши да забогатее бързо ще излъже сънародник за двуцифрена, трицифрена или друга сума, но в един момент ще го усетят и ще му секне бизнеса.

Аз не съм като Иван или други.

Аз бързам бавно, аз не искам да забогатея лъжейки някой и взимайки пари, които не са мои.

Аз искам да забогатея, като си върша съвестно работата, клиенти са доволни от мен, препоръчват ме на познати, приятели и родинини, връщат се във фирмата ми за нови услуги и така следващите десителетия ще продължавам да правя, това което ми харесва.

Няма по-хубаво нещо да работиш работа, която обичаш и да се радваш не просто на парите, а и на щастието, което допринасяш с работата си. Ако даряваш клиентите си с отношении и внимание, което заслужават.

Написах това за да си отпочина малко от работата продължавам сега с довършването на една друга апликация на клиент, който има час за подаване на документи в Home Office след ден!

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *