Вече 3 години работя като лицензиран имиграционен съветник!

December 11, 2021
0 Comment

Помогнал съм на хиляди наши сънародници да сбъднат мечтите си и получат  сигурността, и възможностите които отваря британското гражданство и паспорт!

Смело мога да твърдя, че няма сънародник във Великобритания с толкова опит в сферата на британското гражданство, статути и други имиграционни неща.

Всяка седмица получавам имейли с решения за британско гражданство, в началото отварях с нетърпение да видя, дали има положително решение или няма такова.

Вече 3 години решенията за гражданство на всички мои клиенти които са следвали указанията ми са 100 процента получили положителен отговор.

Както се казва в българската поговорка, не питай „старило“, а „патило“…не че съм първа младост, но имам огромен опит с кандидатури за гражданство и като цяло мога да предвидя какво ще се случи още преди да е направена апликацията .

Два пъти се случи клиенти да имат отказ, но грешката бе на Home Office…, обжалвахме и клиентите ми получиха гражданство.

Един път се наложи да обжалвам на клиент, който имаше подадена апликация от някой, който не  знае какво прави. Сънародникът загуби близо 1300 паунда, но освен това получи и 10 годишна забрана да кандидатства отново за британско гражданство!
Свърза се клиентът с мен, казах му „загубените пари няма как да ги върнем във Вашия случай, но според мен мога да накарам  Home Office  да премахне забраната за ново кандидатстване“.
Той това и искаше! Седнах запретнах ръкави и започнах с обясненията и писанията.

Всички, които ме следят от БГХЕЛП форума и Фейсбук знаят, че обичам да пиша и като започна, мога да сътворя чудеса от обяснения, примери и какво ли не.

Именно това използвам при различни имиграционни апликации. За мен „НЕ“, не е отговор и трябва да опитам от “9 кладенеца вода“ да занеса, докато не убедя някого в дадена истина.

Така се случи и с този клиент, писах обяснявах и забраната бе премахната. Имал съм много други проблемни клиенти, които съм спасявал и те са получавали това, което искат. На един от тях му казах „не отговаряш на условията“, но той пожела да продължим, потвърди, че е готов  да пусна апликация въпреки големия шанс за отказ. Той имаше и повече дни отсъствие, криминални прояви и други проблеми.

Направих апликация, обяснения в нея /Cover letter/ и  пуснахме документите.

Минаха няколко месеца в чакане и се оказа, че го одобриха. Обаждам му се, за да му съобщя добрата новина, а той чак не повярва.

Човек когато ме наема да направя негова апликация, той си плаща за следните неща:

  1. Да свърша нещата вместо него!
  2. Да намалим шанса за неуспех до възможно най-ниско съществуващия!
  3. Да не се притеснява!

Често клиенти на които им правя нещо ми казват аз се притеснявам за това или онова.

Аз им казвам: „Щом сте ме наели, вие повече не трябва да се притеснявате.  Вие си плащате на мен и вече не трябва нищо да ви притеснява, ако има нещо някой да се притеснява това ще съм аз“.

Ако имате нужда от помощ и допълнителна информация можете да се свържете с мен на телефон: 077 86 06 70 76 или да пишете на имейл  atanas@chikov.com.

 

 

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *