ОФЕРТА, ОФЕРТА, ОФЕРТА Зелена карта за общ работник в строителството само за 600 паунда!

October 21, 2019
0 Comment

Сънародници вече се възползваха от тази оферта, всяка седмица някой получава CSCS  карта на тази цена.

Ако искате и вие да се възползвате от тази оферта направете следното.

Информирайте се, че нашата фирма предлага съдействие за CSCS карта за общ работник с цени от 187 паунда до 330 паунда.

След това когато ние ви кажем, че вече не може да ви се подсказва на изпита, а ще трябва да научите нещата за него, не ни вярвайте.

Кажете си да бе да, толкова хора предлагат тази услуга и обещават че нищо не се иска от мен, аз ще слушам Атанас, я да се разтърся.

Следвате следните стъпки

1.Отваряте интернет, влизате във Фейсбук и намирате обява, в която ви обещават това, което искате да чуете.

Лесно, без учене и усилия плащате и не ходите никъде а получавате    CSCS карта на домашен адрес.

2.Звъните на телефона или си пишете по Фейсбук, плащате предварително искания депозит или цялата сума, която варира от 300 паунда на горе.

3. Пращате ваши лични данни и снимка

4. Чакате обещания срок картата да дойде по пощата.

5. Когато двете седмици ( примерно като обещан срок ) минат и нищо не е дошло, почвате да търсите този който е взел парите ви.

6. Ако имате късмет телефона и фейсбук, акаунта са валидни, чувате се, казват ви за малки проблеми и чакате да мине още време.

7. Нищо не се случва. Пак търсите човека, ако все телефона и акаунта работят, по ядосано му държите сметка, опитват се да ви кажат да изчакате, ако сте будала се връзвате, ако не сте вероятно почвате с цветущи псувани и замесвате майка му, леля му сестра му та и него.

8.Телефонния разговори ли чат във Фесйа прекъсва и ви блокират.

Следващите стъпки са:

1.Пиете една студена вода

2.Оплаквате се на арменския поп

3. Звъните на някой като нас, който ви е казал истината, но не сте я харесали. (077 86 06 70 76, info@help4bg.co.uk

4. Сядате и учите за лесния тест от 21 паунда, може да използвате нашия онлайн курс, който струва 25 паунда и е на български, минавате един от вариантите за Левел 1, който има и който може да вземете със сигурност.

5.Обаждате се и си поръчвате CSCS картата, която идва до 3-4 дни.

Правейки това вие сте платили около 600 паунда з а  CSCS  карта, която е могла да ви излезе само 187 паунда. Толкова е най-евтиния вариант, който ние от HELP4BG  предлагаме.

Вие сте си научили урока, да не вярвате на всичко, което ви се обещава от непознати и хора за които чувате за пръв път. Някой би казал то и Атанас Чиков не го познавам.

Вие може да не ме познавате, но освен реалния ми профил във Фейсбук с истинска моя снимка и 5000 приятели, аз имам над 10 Фейсбук групи и страници.

Имам регистрирана фирма HELP4BG с фирмен сайт www.help4bg.co.uk имам и личен сайт  www.chikov.co.uk имам и няколко други сайтове включително www.bghelp.co.uk който съществува вече 15 години и който е доказал, че аз не съм от днес  за утре, аз не съм излъгал никого и никога няма да го направя.

Освен този урок, вие сте научили нова информация, която ще ви е полезна в работата.

Получили сте карта която не е фалшива и ще работи. Получили сте карта, която няма опасност, да бъде анулирана, понеже е взета по незаконен начин.

Възползвайте се от офертата, която ви предлагаме, набутайте се с стотици паунди платени на някой, който чака да ви излъже!

Вчера един сънародник мина по този път, плати си 300 паунда на мошеник във Фейсбук понеже му обещал това, което иска да чуе, после дойде при нас и с наша помощ научи нещата и взе теста със 100% верни отговори от първия път!

Ако имате нужда да ви помогнем и дадем координати на някой който ще ви вземе парите и изчезне, пишете ни и ще ви свържем с него.

Ако нямате излишни пари и искате наистина да изкарате CSCS карта свържете се с нас сега www.help4bg.co.uk, info@help4bg.co.uk, f.me/help4bg, 077 86 06 70 76.

Аз никога не съм предлагал CSCS  тест с подсказване. Когато имаше такива опции, съм казвал на клиенти, че ги има, но ние не ги предлагаме. Съветвал съм ги да не ги ползват, понеже не са сигурни, че ще стане от първия път. Дори да стане псоле може да анулират картата ти, струва скъпо и е рискувано.

Много по изгодно и никак не трудно е просто да научите нещата. Повечето от тях вероятно ги знаете. Вече имаме онлайн курс на български за CITB- SCSC тест и с негова помощ ще се подготвите бързо и лесно за изпита!

 

 

 

 

 

 

 

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *