Как да получите най-добрата сделка за застраховка за пътуванe

August 11, 2015
0 Comment

За да получите най-добрата сделка на правилната цена, можете да използвате най-добрите таблици или да направите малко проучване за себе си.

Помислете за покритието, а не само за цената.

Туристическа застраховка е една област, в която най-евтината сделката не е непременно най-добрата. Уверете се, че можете да получите правилната полица, дори и да струва няколко паунда повече. В противен случай е възможно да не може да претендирате, когато наистина имате нужда от нея.

За да сте абсолютно осведомени трябва да прочетете текста на полицата преди да купите, така че да знаете какво всъщност представлява тя.Ако не разполагате с много време, за да пазарувате, използвайте таблици за сравнение в сайтове предлагащи полици от различни застрахователи могат да бъдат полезен вариант който предлага най-добрите сделки. Въпреки това, важно е да се помни, че най-евтиното не е непременно най-добрата сделка за вашите конкретни обстоятелства.
Помнете:

Не купувайте застраховка за пътуване от вашия туристически агент. изследванията показват, че почти винаги ще ви струва повече.Поискайте съвет от вашия брокер за намиране на подходящ а за пътуване застрахователна полица, която отговаря на вашите нужди. Тя не ви струва повече пари и може да бъде особено полезна, ако имате нужда от сложна застраховка, например, защото имате съществуващо медицинско състояние.
Имате малко време? Използвайте сайтове за сравнение на оферти.

Ако имате малко свободно време можете да сравните пътническите застраховки с тези,които се продават онлайн. Все пак, не забравяйте да не се фокусирате само върху цената и винаги проверявайте дали покритието, което се предлага е достатъчно за вашите нужди. Изисква известни проучвания, защото вие ще искате да сравните оферти за колкото се може повече полици, от които потенциално можете да спестите пари. Опитайте да:
Въведете “пътническа застраховка” и други ключови думи в търсенето ;
Супермаркети ;
Вашата кредитна компания ;
Вашата банка;

Следете договорите , когато сравнявате полици.

Уверете се, че сравнявате еднакви полици . Също така застраховките за пътуване се прилагат във всеки раздел. Например ако вие сте ограбени на почивка може да претендирате за изплащане на раздел медицински разходи , раздел лични вещи и раздел пари на вашия застрахователен договор.Така ще имате на разположени три начина да получите обезщетение от вашата застраховка. Също така е важно когато се сравнява една застраховка да се гледа сумата, която според подписания договор, клиентът трябва да плати на застрахователната компания при подаването на иск, който ще трябва да се плати ако се наложи да правите клейм по застраховката, ако сте с малки деца или смятате, че има вероятност да я ползвате изберете застраховката с най нискo финансово участие от ваша страна.ChikovLogo

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *