Застраховка за техника

gadgetsЗастраховките на техника и мобилни устройства бързо се превръщат в част от нашето ежедневие. Купуването на застрахователна полица не е необходимо да е трудна задача. Разгледайте този списък на застрахователни компании, който ще ви помогне да намерите доставчик, отговарящ на вашите нужди.

Insurance2go осигуряват застраховане на мобилни телефони от 2005 г. насам и предлагат незабавни покритие. Тяхната iPhone застраховка и застраховка мобилен телефон започва от £4,99 на месец. Има и големи отстъпки при предварително плащане. Предлага се 5% отстъпка от цената на застраховките на iPhone и мобилни телефони с код SALE5.

Застраховайте вашия телефон или друго приспособление с Protect Your Bubble и получете Snap Secure – приложение за сигурност, безплатно за една година (след това за приложението се заплаща по £69.99 на година).  Protect Your Bubble покрива кражби и случайни повреди (вкл. вследствие на разляти течности), за до 180 дни. Ако искате да зстраховате четири или повече приспособления, Protect Your Bubble може да покрие всичките четири за £12.99 на месец чрез опцията Family Gadget.

Switched On Insurance предлага застраховане на много скъпи телефони и приспособления. Полицата покрива загуби при кражба, загуба, повреда (вкл. от разлята вода), напукани екрани и счупвание – у дома или в чужбина. Гъвкави договори и без предварителни премии, ако е предявено искане. Незабавно покритие.

Ако търситеизгодна застраховка за вашия мобилен телефон или таблет, InsureandGo е точно за Вас. Цените на полиците започват от £31, което означава само £2,60 на месец.

MendIT може да ви предложи полица на стойност от само £1,48 на месец и 10% отстъпка за покриване на три устройства. Инциденти се случват, но MendIT ще ви спести главоболията от евентуален ремонт – вашия iPhone, IPAD, лаптоп, таблет или смартфон ще ви бъде върнат в рамките на пет работни дни. Застраховките на MendIT се предлагат от най-известните доставчици, включително Amazon, BT, Misco, Insight и още много други. MendIT е британския лидер в предлагането на дългосрочни гаранции и застраховки.

Budget Mobile Cover е един от водещите застрахователни специалисти в Обединеното кралство. Техните клиенти да се възползват от изключително ниски цени, получават много добро покритие включителнон на инцидентни повреди и повреди вследствие на разляти течности, кражба, загуба и неоторизирани обаждания. Всичко това от само £1,41 на месец с уникална отстъпка от 20%, когато искате да застраховате четири или повече устройства на годишна база.

gadgetbuddy.com осигурява изгодни оферти, квалифицирани специалисти и застрахователни полици, започващи от £2.25 на месец. Зстраховане на скъпи телефони и пълно покритие, включително защита срещу загуба, кражба, повреда и случайни повреди. Отстъпки при застраховане на няколко устройства. Не пропускайте и възможностите за специални промоции.

i-Digital – Широк спектър на покритие, включително загуба, кражба, повреда от разлята течност, напукани екрани – от £2.39 на месец. Невероятни отстъпки – при застраховане на три устройства – 40%, при пет – 50%; плюс допълнителни промоции.

Trusted Insurances предлага голямо застрахователно покритие за вашите ценни телефони, таблети, лаптопи и устройства. Пълно покритие срещу повреди, щети от вода, кражба, загуба и повреда. Отстъпки и гъвкави договори. Застраховки на устройства на възраст до 18 месеца. iPhone 6 застраховка от £16:49. Ipad Air застраховка от £3.99.

Трябва ли ми застраховка за техника?
Когато излизат от дома си през нощта, повечето хора обикновено носят със себе си редица скъпи устройства. Разходите за подмяна или ремонт на всяко едно от тях могат да окажат негативно влияние върху вашите финанси. Тук идва и моментът, в който бихте могли да помислите за застраховка.

Какви устройства обхваща застрахователното покритие?
Голямото предимство на подобни застраховки е, че те могат да обхващат почти всички видове техника и преносими устройства. Ето и списък на устройствата, които бихте могли да застраховате:
– мобилни телефони
– смартфони
– iPhone
– лаптопи
– дигитални камери
– iPad
– конзоли за игри
– Macbook
– iPod
– Kindle
– PDA
– SatNav

За всяко друго устройство, което притежавате и не е в списъка, е добре да се обърнете към вашия застраховател за получаване на покритие на дадената техника.