Обичам да блокирам хора да не четят нещата които пиша.

March 13, 2019
0 Comment

Има хора, които се дразнят от това, че аз пиша доста, че хора ме харесват.
Че аз работя работа която харесвам, че аз като тях някога съм работил работа на строеж, но за разлика от тях вече не го правя.
Стоя си на лаптопа и телефона работя си нещо, което ми харесва и изкарвам пари на час, колкото те изкарват на ден.
Всичко това е причина някой да не е доволен от живота си и да потърси вина и да не я открие в себе си, а мен.
Той, като не му харесва работата и живота и няма сили, знания и смелост да направи промените, много по-лесно е да се дразни от някой, който според него си живее лесен живот и не се бъхта на стротелен обект.

Радвам се, че аз още през 2000 година осъзнах правилния път, работих си, от общ работник, до помощник електротехник и стъпка по стъпка стигнах до този момент.

Аз не се сърдих и не завиждах на други, учих английски, учих квалификации, стисках зъби пестях пари, вслушвах се в полезна информация и следвах мечтите си.

Не бе лесно, нито е лесно сега… защо мислите сложих рано очила, прекарвам над 12 часа на ден пред електронни устройства като компютър или теелфон, или таблет. Че работя до 12 часа понякога, че дори да съм на почивка, няма почивка.

Да се върнем на въпроса защо обичам да блокирвам хората да не ми четят нещата.
Ами защото те се дразнят, нервират, изяжда ги завист и злоба, но нямат смелоста, куража и акъла да спрат да ме четят. Уж не ме харесват, ама ми четят всеки пост, киснат в групите ми.

Сори ама аз като не харесвам чалга музика, не хода по чалгатеки . Слушам си друга музика.

Пиша много, по различни теми и имам и колеги и всекиднвено пишем полезна информация по всички сфери.
Рано или късно засягаме почти всеки един проблем с наша информация, предлагаме и качествени услуги за много неща.

Убеден съм, че и най-големия ми неприятел ще намери нещо полезно в информацията или услугите ни.

Вместо да му играя по гайдата да му слушам злобните коментари, си казвам ясен си ми… не ме харесваш, дразня те. Мога да ти помогна за това, като ти помогна да спреш да ме четеш.
Натискам блокоране и проблема е решен.
Да съм жив и здрав, всеки ден пиша по нещо, давам полезна информация или съвети, които са за сънародниците във Великобритания.
За тези които заслужават и за тези, които не смятат, че ако те не харесват живота и работата си, не е добре някой да има работа и живот който си харесва.

Защо на тях да им е добре, те искат на Вуте да му е зле и така те няма да се чувстват зле.

Знам, че рано или късно, те ще попаднат в ситуация или проблем за който съм писал или да предупредя или съм казвам как да се реши проблема, или предлагаме услуга за този проблем.
Тогава те ще си изпатят сами от глупоста си и злобата. Ще ми е кеф да видя някой от тези да се вайка за проблема си сподели на приятели и някой приятел да му каже, аха, ами Атанас Чиков беше писал да внимаваме за това или бе писал какво е добре да се прави или не прави.

В поста в който потребителката ми благодареше, срешнах мнения, че е платена реклама…. друг пък казваше, че ако съм взимал пари за тази работа съм залужавал бой и подобни глупости…
Да имиграционните съветници, получват заплащане за услугите си.
Цената им се определя според търсене и предлагане и никой не е длъжен да ги ползва.

Ти остави, че хората си плащат колкото ми е цената и някой който бачка работа която не харесва пикае газ от злоба.
Ами вчера имах клиент, който освен, че си плати поисканата сума ми остави бакшиш.
Благодарих му и му казах, че нямеше нужда.
Той ми каза, че постоянно ме следи и ми е благодарен за това което правя.
Този клиент не бе като някои сънародници, за които писах и, чийто отговор към тах, най-често е блокиране да не ме четят.

Всъщност този клиент не бе Българин. Фактът, че някой който е чужденец и те следи и ти е благодарен още повече ме поласка.

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *