Нека поясня !

September 14, 2019
0 Comment

Ще започна да публикувам няколко вида съобщения по групи с една с едно и също послание написано по различни начини.

 

Вчера разочаровах сънародничка, която ми се обади. Не ме разбирайте погрешно, нищо нередно не съм направил, просто жената имаше погрешни очаквания.

Звънят ми по телефона, казвам добър ден и чувам въпроса :

 

Може ли да ми обясните по телефона как стоят нещата с майчинството във Великобритания.

 

По принцип знам как стоят нещата, мога да разясня нещата, но ми звъни непознат човек и иска да отделя от времето си и да обяснявам неща, как някой да реши лично проблема си да изкара пари и тнт.

 

Оказва се, че винаги имам по-важни или интересни неща да правя. Или да обслужвам клиенти, които са си платили и чакат за услуги, или да уча, или да обръщам внимание на семейство, приятели или просто си почивам.

Отговорих, че няма как да си губя времето да обяснявам така неща по телефона,  отсреща ми отговориха може ли по имейл да и обясня.

 

 

То да пишеш и пращаш имейли не отнема време защото.

 

Отговорих и че имаме много сайтове, форуми и групи с полезна информация да потърси там имаме и търсачка с име www.nameri.co.uk да потърси там, ако иска обаче специално някой да и обяснява това е консултация  може да си поръча такава.

 

Жената като, че ли остана разочарована, очакваше, че има някой сънародник, който няма какво друго да прави, а обяснява на всеки всичко…..

 

Всъщност правя тези неща но онлайн с идеята когато загубя 15-20 минути да напиша нещо, което да е в помощ на хиляди.

 

За съжаление не съм неправителствена организация някой да ми праща за лични консултации на непознати .

 

Българското посолство примерно работата му е да дава информация и прави неща България му плаща.

Във Великобритания има неправителствена организация https://www.citizensadvice.org.uk/ те могат да ви дадат информация безплатно държавата ги финансира.

Мен не ме финансира нито българската държава, нито британската, аз имам частна фирма и се издържам от клиенти, които си плащат за услуги или консултации. 

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *