Много внимавайте като изписвате лични данни проверявайте си ги няколко пъти.

May 1, 2019
0 Comment

Много внимавайте като изписвате лични данни проверявайте си ги няколко пъти, с тези телефони и клавиатури на екрана стават често грешки, някои от тях може да ви излязат солено.Да разкажа за проблем с клиент които имах и как го реших.
Правя апликациа на клиент за натурализация, апликанта ми дава данните си, но има грешка в изсписването на имейла му( не е първия няма и да е последния)Правя апликация плащаме 1349.20 на Home Office, aз получавам имейл за апликацията на моят имейл , клиента трябва да получи имейл на неговия имейл и да направи срещата да и вземат документи и данни.Понеже имейла е грешен, той не може да направи това.
Няма как да се смени имейл вече. Частната фирма, която прави тези часове на имейл ми казва нищо не може да направим обади се на 0900 номера ни който таксува по 2.50 пауна на минута.
Грешката не е моя, попитах клиента няколко пъти провери всичко ок ли е, ама той не видял, че имайла е написан грешно по невнимание.
Ако обаждането е 20 минути ще струва допълнително 50 паунда, които аз нямам намерение да вадя от джоба си.Писах имейли на Хоме Офис, те една служба каза не можем да направим нищо, друга чакаш 20 дни за отговор.Казах си ще взема нещата в мои ръце.Първото нещо което реших да направя е да разбера дали имейла който е грешен съшествува.
Ако съществуваше, щях да пиша на собственика му да ми препрати имейла и проблема е решен.Оказа се че имейла не съществува, казах си супер ще създам нов имейл, ще поискам пак да ми пратят линк и ще направя всичко.Обаче изкочи проблем оказва се, че yahoo.co.uk имейли вече не може да се създават, може само yahoo.com.
Пробвах сам не успях писах на yahoo и те потвърдиха опасенията ми, не става и да отвориш com имейл мислейки, че ако пратиш на yahoo.co.uk ще дойде на него.Идеята бе оригинална но неосъществима заради промените в Yahoo.Нито на мен ми се даваше по 2.50 на минута, нити на клиента.Това което направих е открих номер, който не е импулсен, когато звъннах ми казаха, че ако искам това което ми трябваше да звънна на импулсния, но аз продължих да си чакам и след 25 минутно чакане се свързах с човек и ми свърши работата, каза ще ми промени имейла и ще можем да свършим нещата.Ако бях чакал 25 минути на 0900 номер по 2.50 на минута отиваше на 60 паунда.Доволен съм от резултата, който постигнах и че проблема е решен по нетрадиционен начин.

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *