Как България да е близко до теб!

April 23, 2019
0 Comment

Когато си далеч от Родината, когато ходиш по-рядко в България, има един начин тя да е близо до теб, да не ти липсва и да се чувстваш като в Родината където и да си.

При мен този начин е да си докарам колкото си може от България в моя дом. Освен семейството ми, което са българи,в дома ми имам куп малки неща като сувенири от България.
Много от нас ги имат!
Аз обаче не спрях до там, а си докарах много други неща, които ми напомнят на България и които съм горд, че са в дома ми и че парите съм ги похарчил в България.

Миналата година си напрвих ремонт на столова и кухня който включи много мебели проектирани и напрвени в България. Включително и кухненски диван! Преди 4 години си купих последен модел телевизор от България. Бе Великден точно, бях в България видях телевизора в технополис и си казах ще го взема от тук. Дори и с транспорта ми излезе по евтино от UK, гаранцията си важи и във UK. Беше един от двата телевизора от този модел който имаха в България.
Едно от най-нестандартните неща които съм си докарвал е барбекю, което тежи 650 килограма и кош градиснки който тежи 120 килограма.

Килограмите и парите нямаха значение, харесаха ми изглеждат страхотно и са много функционални.

Има сънародници, които правят обратното имат жилища в България и ги обзавеждат от Англия.

Всеки си има различен начин на мислене.
Великобритания не е най-доброто място за живеене на света, но ако семейството и приятелите са ти тук и ти направиш дома си по начин, който ти е уютен и ти харесва нещата са съвсем по-различни.

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *