Какво не получавате от счетоводителя си?

April 22, 2019
0 Comment

Какво не получавате от счетоводителя си?

Като един сравнително млад бизнес аз и компанията ми HELP4BG се опитваме да се развиваме и правим нещата по-различно, по-добре.Ние искаме нашите клиенти, когато станат такива, да са доволни и получават това което им трябва.
Ние не искаме просто да се учим от нашите грешки, ние се опитваме да не правим такива. Ние искаме да извлечем поука от грешките на другите фирми които се занимават с услуги подобни на нашите.

За целта реших да пусна тази тема и попитам, какво не ви харесва в работата на вашия счетоводител. Не ме интересува кой е счетоводителя ви, интересува ме какво другите колеги не правят както трябва. Искам да научим за тези неща и ние като компания да не допускаме тези проблеми и грешки.
Само да поясня, че много често сънародниците под счетоводител имат и човек, който има помага и с документи за помощи имиграционни неща и какво ли не друго.

Нещата които съм чувал от клиенти, които идват при нас от други счетоводители към момента са:
Не мога да открия моя счетоводител за това се махам от него.
Счетоводителят ми ме измами, излъга и за това се махам от него.
Счетоводителят ми като говори с мен, ми обяснява нещата на един такъв език с едни такива термини, че нищо не ми става ясно.
Счетоводителя ми ме държи на тъмно, нищо не ми обяснява, казва… дори когато го питам,

Какви други неща има, които не ви харесват при работата с вашия счетоводител.Моля споделете тази информация, тя ще ми е полезна за да направим така, че ние да не правим тези грешки!

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *