В нашата компания сме разделили нещата по правилния начин.

December 14, 2018
0 Comment

В нашата компания сме разделили нещата по правилния начин.
Един е специалист по счетоводство, друг по помощи, трети по имиграционни неща, четвърти по университети и колежи, пети по застраховки и тнт.
Всеки един от тези специалисти разбира се има познания и за другите сфери, но до известна степен.
На нас ни е ясно, че майстори по всичко няма как да са добри във всичко.
Наскоро клиент за помощи говори с колежката ми за помощите, тя му обяснява всичко за помощи някои неща за счетоводство и му казва трябва да разговаряте с колежката ми за счетоводните неща. Той се обажда на счетоводителката и я пита как така можело едната да знае много за едното другата аа другата , не можело ли и двете да знаят за всичко.
Родината ни е много напред в икономическа и не само сфера, защото в нея е пълно именно с разбирачи от всичко.

Ако този клиент ме попита мен този въпрос аз ще му отговоря следното, ако сте болен и се налага сърдечнa операция, кой бихте избрали да ви я направи едно GP-което знае от всичко за медицината или сърдечен хирург?

Мисля, че ще знам отговора.

Всеки един от нас служителите на HELP4BG може да бъдем по подобие на GP и да открием вашия проблем, но когато го направим, ако ние не сме специалистите които да решат проблема ви няма да екпрериментираме, а ще ви свържем с колегата който е специализиран в тази сферта.

Нагледал съм се на проблеми създадени на сънародници от “специалисти по всичко” благодарим.. ние не искаме да работим п отози начин.

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *