Внимавайте при кандидатстване за Натурализация и други имиграционни апликации към Home Office!

June 26, 2019
0 Comment

Внимавайте при кандидатстване за Натурализация и други имиграционни апликации към Home Office!

Home Office има политика, която е във ваш ущърб! 
Ако изпратите апликация за натурализация и направите грешка, като изпратите грешен документ или пропуснете нещо вие губите 1269.20 паунда . 
Вие сте платили 1349.20 за натурализацията и те ви връщат само 80 паунда, таксата за церемонията.
Home Office не се свързват с вас да кажат, тук сте се объркали, или не сте ни пратили това или онова.
Те автоматично смятат, че сте изпратили невалидна апликация и ви дават отказ и задържат таксата.

Още по опасното е, че ако сте пратили апликация и имате няколко проблема с апликацията те могат да ви откажат заради един проблем само, примерно пратили сте грешен документ. Същевременно сте объркали и друго, но те не ви казват за него при първия отказ.

Получавате си отказа, чувствате се прецакан на н-та степен, особено ако апликацията ви е правена от някой на който сте платили ( примерно счетоводител) понеже сте си платили на някого мислейки, че всичко ще е 6.

Казвате си, “А объркал съм това, ще пратя нова апликация сега. Знам какво съм объркал, ще го оправя и им пратя апликацията пак.”
Естествено ще си платите пак 1349.20.

Пускате нова апликация плащате си и казвате този път гаранция всичко ще е 6. Предния път имах грешка, казаха ми какво е грешно оправих го и всичко е точно.

Как обаче бихте се чувствали, ако и при второто ви кандидатсване ви откажат и загубите отново 1269.20 паунда?
Не прецакан на Н-та степен ,амо пре—да не казвам какво.

Сега правя апликация на клиент с отказ и при проверката ми от моя страна откривам друг проблем, който би му докарал отказ.

Home Office или не са го видели първия път, или просто са си замълчали и казали, имаме една причина за отказ, когато ни стига няма да си губим времето да обясняваме за другата.
Ако кандидатства пак и ни прати отново документи с тази грешка, втория път ще му откажем за нея.

Когато попълвам апликации като тази, при които може да се стигне до проблеми и финансови загуби, аз се опитвам да предвидя всичко и да нямат причина да се заядат и откажат.

Ако не сте 100% сигурни че знаете какво правите или човека срещу вас който сте наели е специалист, рискувате да загубите доста пари!

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *