Проверка и подобряване на кредитно досие

November 14, 2018
0 Comment

Всеки индивид във Великобритания е обект на следене от страна на финансовите инстутуции. Информацията за неговото поведение по отношение на оперирането с финанси се  записва и споделя. Съществуват много скрити детайли, които не могат да се видят с просто око в един кредитен рапорт. Всеки един от вас може да получи кредитен отчет, но рекламираните сайтова, които помагат не предоставят пълните данни и може да бъде пропусната важна информация.
Ако ви се налага да вземете заем или да сключите важен договор, но не сте компетентен в областта, възможността да не разберете някои от публикуваните данни е напълно вероятна.

Атанас Чиков притежава 19-годишен опит в работата си с финансови институции и има придобита квалификация за ипотечен брокер. Тази негова компетентност му дава възможност да работи професионално и успешно в разчитането и подобряването на кредитните досиета на неговите клиенти.

Ето защо ако се нуждаете от тази услуга, обърнете се към Help4BG, за да я получите:
Създаване на акаунт, за проверка и следене на досие – безплатно и без месечен абонамент;
– Първоначална проверка на досието ви и кредитното ви точкуване (credit scoring). Разяснение на крединото досие и препоръки за подобряването му – 50 паунда;
– Съдействие за изкарване на кредитна карта – допълнително заплащане.

Допълнително клиентите на фирмата скоро ще могат да получават персонализирани материали, статии и видеоклипове с упътване, в които ще се посочва какви стъпки да приедприемат за спечелване на доверието на банките и финансовите институции, след като вече имат и оперират с  банкова сметка във Великобритания.

За клиентите, които са ползвали 3 от нашите услуги – например правим им счетоводство, записали са курс по английски, направили сме им превод, CV или нещо друго от над 70-те услуги които предлагаме, ще получат безплатно услугата за подобряване на кредитния рейтинг.

За връзка с HELP4 BG – тел. 077 8606 7076,  0203 432 73 22  или пишете на имейл help4bulgarians@gmail.com.

 

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *