Плащане с приложението Pingit

March 15, 2019
0 Comment

Приложението Pingit осигурява бързи и лесни плащания само с мобилен номер

Pingit свързва мобилния ви номер с банковата ви сметка, като ви позволява да плащате чрез своя телефон. Не е нужно да знаете номера на сметки или сорт-кодове – просто изпратете плащането си от един мобилен телефон на друг, за да платите на приятели, семейство и бизнес.

-Изпращайте пари на приятели и семейство в над 40 държави, без такса,

-Платете, докато говорите директно от приложението за съобщения.

Изпратете превод на приятели или членове на семейството си незабавно

Приложението Pingit ви позволява да плащате на всеки, използвайки само мобилния си номер.

Ако вашите контакти вече имат Pingit, можете да им изпратите пари незабавно. Ако те не са потребители на Pingit, могат да свалят приложението и да се регистрират.

Като потребител на Pingit можете да използвате и услугата Paym. Paym е  система за мобилни плащания, която позволява на хората, които притежават сметки в британски банки и строителни дружества да се регистрират, за да изпращат пари, използвайки само мобилен номер.

Поискайте пари с Pingit

Получавайте пари лесно – лицето, което плаща, просто се нуждае от мобилния ви номер.

Групови заявки – използвайте Pingit като приложение за разделяне на сметки. Лесно е да се разделят разходите и да се следи кой е платил.

Изпращайте персонализирани заявки с Pingit.me

Pingit.me е начин да поискате пари от хора. Само с няколко натискания можете да създадете връзка за плащане, която можете да изпращате чрез текст, имейл или социални медии, а приятелите и семейството ви могат да я използват, за да ви плащат с дебитна карта в Обединеното кралство.

Приложението  е сигурно и напълно безплатно.

Можете да започнете, като преминете към опцията за плащане в приложението Pingit, като изберете лична връзка и я споделите. Приложението можете на изтеглите от: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.barclays.apps.pingit&hl=en_GB

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *