Когато ме търсите извън работно време

July 14, 2019
0 Comment

Благодаря ви, че ме контактувате, но го правите извън работно време и нямам възможност да ви отговоря сега.
Работното ми време е 09.00 до 18.00 в делнични дни. Работя извън тези часове, както и в почивни дни само по предварителна уговорка с клиенти.
Вие е възможно да имате важен и спешен за вас въпрос и да сте разочаровани, за това, че сега не мога да ви отговоря. Може да ми пишете на имейл info@help4bg.co.uk или в чата на страничката ниm.me/help4bg

Нека ви обясня следното.
Моята фирма HELP4BG има над 2000 клиента, аз Атанас Чиков имам 5000 Фейсбук приятели, десетки други приятели. Всеки ден получавам десетки нови покани за приятелство от потенциални клиенти за фирмата ми. Получавам и десетки запитвания във Фейсбук от хора, които не са ми приятели. Имам семейство със съпруга Милена и две чудесни деца Виктор и Емма . Имам и две котки мъжка Нинджа и женска Zoe. Имам семейни и други задължения, които не са част от работата ми. Плюс всички тези задължения съм и студент по психология и социология, което също отнема част от свободното ми време

В денонощието за съжаление има само 24 часа. Аз контактувам с клиенти поне 9 часа , останалите 15 часа, работя с настоящи, клиенти, пиша полезни неща, занимавам се с екипа от колеги които работят с мен, както и обръщам внимание на семейство и личен живот.

Ако не си сложа спирачка и отделям внимание на всичките които ме търсят по времената, които ме търсят.

Умората от постоянната работа и опит да решавам проблеми на други ще ме съсипе и психически и физически ще рухна.

Ще си разваля семейството, понеже не обръщам внимание на тях, когато имат нужда от него. Децата са деца веднъж и възпитанието и примера е много важен.
Знам за доста колеги които са се занимават/са се занимавали с подобна на моята работа и не са си направили сметката добре и си развалиха семейството, знам и за случай в които някои даже са ни напуснали от този свят.

Ако вие сте някой непознат или познат клиент, който ме търси извън работно време искам да ви кажа, че ви уважавам и се опитвам да ви разбера.
Щом ме търсите по-това време вероятно нещата са сериозни за вас.
Искам да ви кажа, че на този свят има и по важни неща от парите и работата.
Съжалявам, че се случва така, че на вас не мога да обърна внимание в този момент, но за съжаление се налага да имам правила, които да спазвам.
Имам хиляди клиенти настоящи и потенциални и ако не се предпазя от изтощение/умора и ако не обръщам внимание и на себе си и на семейство и на приятели…..живота ми няма да струва и пукната пара.
Свържете се с мен в работното ми време и ще се опитам да ви съдействам.

С уважение Атанас Чиков

077 86 06 70 76

info@help4bg.co.uk

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *