Защо да изберете нас?

Благодарим ви, че посетихте нашия сайт! Щом четете този текст, вероятно се интересувате от някои от услугите, които предлагаме.

Ние сме екип от квалифицирани независими ипотечни брокери с повече от 27 години опит в сферата на ипотеките и застраховките във Великобритания. Ние предлагаме финансови продукти като ипотеки (mortgage) и застраховки (insurance) от целия финансов пазар, съобразени с вашите интереси и обстоятелства .

 Предполагаме, че един от въпросите които ви вълнува е, дали да ни се доверите и да изберете нашата фирма, за да ви помогне да вземете ипотека или застраховка. Съществуват и други български и английски фирми които предлагат тези услуги – с какво ние сме по добри и заслужаваме вашия избор?

 

Нека се опитаме да ви подпомогнем в избора.

1. Ние предлагаме ипотеки и застраховки от целия финансов пазар, т.е. броят продукти от един и същи вид, между които ще търсим най-подходящото предложение за вас, няма да е ограничен до малък брой продукти, както е при някои други фирми. Когато ви направим оферта за застраховка или ипотека, тя ще е наистина от най-добрите съществуващи в ипотечния и застрахователен бизнес в Обединеното кралство и ще е подходяща точно за вас.

2. Нашия опит в този бизнес е повече от 27 години. Ако се обърнете към нас, ще можете да обсъдите всички важни за вас въпроси на български език с българския ни ипотечен брокер. Въпреки че неговият стаж в тази сфера е сравнително неголям, британският колега, с когото работят заедно, има 27 години стаж в тази професия и знае и най-малките подробности около процеса по ипотеки и застраховки, а освен това има утвърдени позиции сред компаниите, отпускащи ипотечни кредити. На ипотечния пазар в Обединеното кралство няма друга българска компания за ипотеки и застраховки с толкова дълъг опит в ипотечния пазар на Кралството.

3. Комуникацията с нас ще бъде лесна и достъпна. Няма да ви се налага да ни звъните многократно, за да ни откриете, както се случва с други ипотечни брокери. Ние нямаме практиката да се опитваме да обслужваме повече клиенти отколкото ни е физически възможно. Ще се опитваме да отговорим веднага на всяко ваше обаждане, а ако в момента нямаме възможност да вдигнем телефона, ще връщаме всяко пропуснато обаждане. Ние отговаряме на всеки имейл и към отговора на конкретния въпрос, който сте задали, можем да ви предоставим допълнителна информация на български език във формата на материали, статии и примери, които ще ви помогнат да се запознаете с дадената материя по-подробно, ако имате желание.

4. Ние ценим клиентите си и тяхното време. В работата си с вас ще се опитаме да провеждаме срещите си с вас извън стандартното работно време – от 8 до 17 часа , понеделник до петък. Ние можем да се видим с вас във време и място, удобно за вас. Няма никакъв проблем, ако пожелаете да дойдем в дома ви, примерно, в 19 ч. – така няма да ви се налага да отсъствате от работа и да пътувате дълго. Може да дойдем и близо до работното ви място, за да поговорим, например, през обедната ви почивка.

5. Нашите цени са конкурентноспособни и достъпни за всеки. Част от услугите ни са напълно безплатни
(например, сключване на застраховка), а когато е необходимо да се плати такса, още в началото на контакта ви с нас ще бъдете информирани за размера. Таксата ще бъде заплатена само при свършена работа.

6. Опитът ни с даване на информация за българи е повече от 10 години.
Атанас Чиков, който е квалифициран ипотечен брокер, е създателят на сайта www.bghelp.co.uk , както и на група други сайтове с една цел: да помагат безплатно на българите, живеещи във Великобритания и на тези, които искат да я посетят. Едни от най-полезните сайтове са www.infozauk.com, www.rabotavuk.com, www.obrazovanie.co.uk и www.novini.co.uk. Освен чрез сайтовете, той е помагал и продължава да помага информационно на българите с интереси към Обединеното кралство чрез безплатното месечно списание „4Bulgarians“ („За българи“), www.spisanie.co.uk , книгата „Наръчник за живота във Великобритания“ http://book4bg.co.uk, безплатните жълти страници
(информация за българските фирми за стоки и услуги в Кралството във вид на интернет-сайт и в хартиен формат www.bgyell.co.uk) , както и чрез безплатната телефонна линия за помощ на българи www.alobghelp.co.uk .

 

 На български с нас може да се свържете на имейл atanas@chikov.com или телефон 07786067076